Kivitelezési látványtervek


Veresegyház Ligetek Mediterrán

Veresegyház újonnan fejlődő részeire lett megálmodva ez a mediterrán hangulatot idéző kétszintes családi ház. Azoknak ajánljuk ezt a házat, akik kedvelik a mediterrán jelleget, a gyönyörű térkövezéseket, a hatalmas üvegfelületeket. A személyes zóna emeleten történő kialakításával elértük, hogy teljesen elkülönüljön a nyílt zónáktól, így megtartva intimitását. A házban található továbbá egy beépített garázs, az emeletet pedig két fedett terasz teszi még varázslatosabbá. A ház földszintjének alapterülete 120m², bruttó alapterülete 148m². A ház emeleti részének hasznos alapterülete 68m², bruttó alapterülete 90m².

Kivitelezési irányár kategóriáktól függően: 88m Ft.-tól + telek.


Veresegyház Ligetek Special

Veresegyház újonnan fejlődő részeire képzeltük el ezt a több stílus keveredésének tökéletes elegyét, ami nem is klasszikus nem is hagyományőrző, hanem inkább speciális hangulatot árasztó egyszintes családi ház. Különleges továbbá a szemet gyönyörködtető térburkolástól, a megfelelően használt pasztellszínektől, a kellemes terasztól és nem utolsó sorban a nagy felületen elhelyezkedő üveg nyílászáróktól. A ház hasznos alapterülete 103m², bruttó alapterülete 128m² + terasz.

Kivitelezési irányár kategóriától függően: 53m Ft.-tól + telek.


Veresegyház Ligetek Family

Veresegyház nagy ütemben fejlődő részeire álmodtuk meg ezt a gyönyörű kétemeletes családi házat. A ház adottságai biztosítják egy nagyobb család kényelmes együttélését is. A terek tágasak, a földszinten helyezkednek el a nyílt zónák, ahol a hatalmas nappali a domináns az amerikai konyhával. A házban található továbbá egy kerti helyiség, ami a kert szerelmeseinek nyújt osztatlan örömöket, hiszen a kerti dolgok tárolása így megoldódott. A emeleti szinten található a személyes zóna, ahol 4 hálószoba és fürdőszoba található. A ház hasznos alapterülete 140m², bruttó alapterület 184m².

Kivitelezési irányár kategóriától függően: 76m Ft.-tól + telek.


Veresegyház Ligetek Modern

Veresegyház újonnan fejlődő részeire képzeltük el ezt a modern, fiatalos jellegű egyszintes családi házat. A házat azoknak ajánljuk, akik szeretik az újdonságokat és a modern formákat. A hely rengeteg építészeti lehetőséget hordoz magában. A külső modern megjelenéshez nagyrészt hozzájárul a falakon átívelő üvegfelületek sokasága, ami csak növeli a tereket. A házhoz tartozik egy szép terasz, ami félig fedett félig nyílt. A ház 3 szobás, nagy nappali résszel, amerikai konyhával és két fürdőszobával rendelkezik. A ház hasznos alapterülete 116m², bruttó alapterülete 143m².

Kivitelezési irányár kategóriától függően: 57m Ft.-tól + telek.


Veresegyház Panoráma

Veresegyház gyönyörű panorámát nyújtó Széchenyi domb, valamint az annál családiasabb Ligetek részén egyaránt megvalósítható ez a mediterrán kétszintes családi ház. A ház adottságait egy panorámás, szinteltolásos telken lehetne a legjobban kihasználni. A nyílt zónákon kívül a földszinten találunk még egy praktikusan kialakított hálórészt gardróbbal kiegészítve. A földszinten szeparált konyha található kamrával, az étkező nyitottabb a nappali irányába, továbbá a földszinten találunk egy szép tágas mosókonyhát is. Szemben vele a fürdőszoba és a vendég WC van. Az emeleten találhatók az intim zónák: 3 hálószoba, előtér és fürdőszoba foglal itt helyet.
A ház földszintjének hasznos alapterülete: 89m². Az emelet hasznos alapterülete: 43m². A földszint bruttó alapterülete: 118m². Az emelet bruttó alapterülete: 52m².

Kivitelezési irányár kategóriától függően: 68m Ft.-tól + telek.


Veresegyház Ligetek Hagyományos

Veresegyház újonnan fejlődő Ligetek részén hagyományos, a környezetével harmóniát teremtő, egyszintes családi ház látványtervét mutatjuk be. Ezt a házat jellegétől függően azoknak ajánljuk, akik kedvelik a letisztult formákat. A ház hasznos alapterülete 90m², bruttó alapterülete 108m².

Kivitelezési irányár a kategóriától függően: 44m Ft.-tól + telek.

A házat teljes mértékben az Ön igényeinek megfelelően alakítjuk ki és megalkotjuk álmai házát.


Veresegyház Ligetek Country

Veresegyház fejlődő Ligetek részén, az amerikai kertvárost idéző country stílusú házzal azoknak szeretnénk kedveskedni, akiknek a gyönyörű kertvárosi exkluzivitás jelenti álmai házát. A ház jellegét tekintve teljes összhangot képez a környezetével. Tovább fokozza a hangulatot a kikapcsolódás helyszínéül szolgáló mesés veranda. A ház hasznos alapterülete 80m², a bruttó alapterülete 96m².

Kivitelezési irányár kategóriáktól függően: 38m Ft.-tól + telek.


Veresegyház Ligetek Classic

Veresegyház fejlődő részeire képzeltük el ezt a klasszikus jelleget sugárzó egyszintes családi házat. Az épületet klasszikus hangulatából adódóan azoknak ajánljuk, akik kedvelik az egyszerű, letisztult megoldásokat, a finom pasztellszínek összhangját és a családias hangulatot. A házhoz tartozik továbbá egy nagy teraszrész, amit hangulatával a családi programok fő helyszínévé varázsolhatja. A ház hasznos alapterülete 110m², bruttó alapterülete 133m².

Kivitelezési irányér kategóriáktól függően 53m Ft.-tól + telek.

Ugrás az oldal tetejére